Lent, lent… corrent!


Aquest espectacle és d’aquells que deixaran marcat un petit record molt càlid dins de cadascú dels afortunats (places molt limitades!) que hi puguin assistir. Íntim, màgic, emocionant, líric i colpidor, fet amb recursos mínims, en un àmbit recollit, en un ambient d’amics, aquest espectacle s’ha de veure. L’estiu no és la temporada alta dels teatres, dels espectacles en general. I tanmateix amb Lent, lent… corrent! podem gaudir, a ciutat, d’un back to basics musical i alhora oníric gràcies a les ombres xineses d’en Eugenio Navarro al seu teatret de La Puntual: tot un luxe.
Us el recomano perque jo he tingut ocasió de sentir a la Mariona darrerament (fou a Madrid, aquesta primavera, al teatro de la Abadía) i he confirmat el que ja, en les distàncies curtes, he pogut gaudir: el seu encant, la seva presència, el seu savoir-faire a l’escenari constitueixen una força que pocs podem resistir. Jo, al menys, no.
I sé que vosaltres tampoc. Ho sé.
Deixeu-vos portar, deixeu-vos arrossegar per la seva veu i la seva capacitat d’enlluernar, de meravellar. És un regal. Regaleu-vos Art.
I ja m’explicareu si erro o no.
[Acotació: La Puntual és un teatre al barri de la Ribera, l’espectacle serà del 24 de Juliol fins al dos d’agost. Les entrades no són cares. I l’espectacle és priceless.]
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s