Agárrense los cinturones

 

Y esto habrá que explicarlo en castellano, i en català, et en français, in english, in italiano…

 

 

 

Anuncios

2 Respuestas a “Agárrense los cinturones

 1. Aixo rai, els catalans no tenim problemes per els idiomes, som poliglotes des de petits

 2. La casta política parasitària que està esprement Espanya com una plaga bíblica, no té límits i de sentiments. Dins el conjunt cada dia més ampli de espolis, corrupció i malbaratament, des de les desenes de milers de milions destinats a salvar caixes i bancs que van haver de ser tancats o comunitats autònomes que van haver de ser intervingudes, als majors impostos sobre la renda, el consum i l’estalvi de tota la nostra Història, n’hi ha un que gela la sang: els nens més pobres entre els pobres, els pares no poden pagar els escassos euros que representa el menjar de l’escola i que, en conseqüència, l’han de portar de casa, hauran de pagar 3 euros (500 pessetes), l’equivalent a una hamburguesa amb patates fregides i una coca cua en un McDonalds, pel simple a dret a menjar-se el seu menjar dins del col · legi. És a dir, 60 euros al mes mes o 10.000 pessetes, una quantitat inassumible per a moltes famílies. És tal la infàmia i la misèria moral, que la gent hauria increpar els responsables si se’ls troba.

  Molts polítics s’han convertit en autèntiques feristeles, sempre contra els més febles, contra els indefensos, mentre mantenen intactes les seves infinites prebendes i legions de parents i amics amb sous mitjans un 30% superiors al 81% dels assalariats no públics. Han perdut no ja la decència sinó el dret a dir-persones. El tema no té passi, ni explicació, ni justificació possible. I, al costat d’aquesta ignomínia, el malbaratament de la Generalitat de Catalunya, que és qui ha iniciat aquesta escalada d’infàmia, supera els 20.000 milions d’euros anuals, entenent per tal els diners que es gasta en mantenir una gegantina estructura polític-clientelar absolutament inútil per als catalans i per a Catalunya. Igual que València, que hauria d’haver estat intervinguda i els polítics locals destituïts, però que també va a robar als nens pobres.

  Però abans d’entrar en les xifres de Catalunya i quantificar les il · limitades possibilitats de retallar la despesa i la vilesa, en conseqüència, d’espoliar als més pobres i indefensos, sembla imprescindible per centrar el problema global, quantificar la mida i el cost d’aquesta plaga bíblica que aquesta depredant Espanya.
  El nucli de la casta política parasitària el constitueixen 445.567 polítics i sindicalistes percebent sous públics, tres vegades més que a Alemanya i el doble que a Itàlia, al qual s’afegeixen més de dos milions de familiars i amics que han col · locat a dit a les administracions públiques. I perquè no hi hagi dubtes sobre això el proper dilluns 27, si Déu vol, publicaré la llista detallada preparada per tres assessors de Presidència i la quantificació de endollats amb xifres oficials, perquè ni els més sectaris i / o corruptes puguin seguir negant l’evidència .

  En conjunt, el cost dels primers, és a dir, salaris, 30.000 cotxes oficials, 300.000 ordinadors, 300.000 telèfons mòbils, oficines i viatges de luxe, visats or, etc., Suposen més de 50.000 milions d’euros perfectament retallables en tres quartes parts . La resta, més de dos milions, que desglosaré també, suposa un malbaratament addicional de més de 80.000 milions, uns 120.000 milions o el 12% del PIB, és la suma del que estem parlant. Espanya no és Grècia, diu la casta. Cert: Espanya són 17 Grècies. “Necessitem temps”. ¿Temps perquè?, Per portar el nostre endeutament a les estrelles?, Perquè 17 taifes segueixin lluitant a mort per dilapidar els diners que ens prestin? L’únic que necessitem són retallades i l’únic imprescindible per sortir de la crisi són ells.

  El malbaratament del Govern

  Centrant-nos a Catalunya-perquè és el seu Govern el que ha posat en marxa aquesta vilesa històrica, no perquè sigui l’únic-el descontrol de la despesa és tal que el Govern ni tan sols sap quants empleats públics té, l’última xifra donada fa dues setmanes per ells mateixos per justificar la necessitat de més diners és de 260.000, als quals cal afegir 105.000 persones d’administració local, la xifra oficial, la real vés a saber, 365.000 empleats públics com a mínim dels quals tres de cada quatre van ser nomenats entre parents , amics i correligionaris, i els salaris superen un 28% al dels seus homòlegs de la resta d’Espanya. Els Mossos d’Esquadra guanyen un 35% més que els guàrdies civils o els agents de la Policia Nacional. Tots i cada un d’aquests endollats de luxe han percebut els seus salaris i pagues extres, cosa que no passa amb els treballadors dels hospitals i les urgències, els ancians i els dependents que es queden sense res.

  La Generalitat té 54 ambaixades. ¿Imaginen vostès que Texas, Califòrnia, Badden-Wuttenberg o Escòcia tinguessin ambaixades a l’exterior? A Espanya les té fins a La Línea de la Concepción, encara que Catalunya bat el rècord. Aquestes ambaixades es troben a les zones més exclusives: la de Nova York, en el mític Rockefeller Center, la zona més cara de Manhattan i per la qual es paga un lloguer de més de mig milió d’euros. Igual que les de París, Miami o Berlín. En conjunt, un malbaratament de més de 100 milions d’euros anuals. Amb la meitat d’aquests diners no hagués estat necessari ni tancar quiròfans, ni robar als nens. La Generalitat té 54 ambaixades. ¿Imaginen vostès que Texas, Califòrnia, Badden-Wuttenberg o Escòcia tinguessin ambaixades a l’exterior? A Espanya les té fins a La Línea de la Concepción

  Catalunya lidera també el malbaratament autonòmic en empreses públiques, que acumulen el 50% de tot el deute empresarial. Segons les últimes dades d’Hisenda, continguts en l’Informe sobre la reordenació del sector públic autonòmic, Catalunya manté 454 societats públiques, dirigides per polítics incompetents i la majoria sense utilitat pública coneguda. Es tracta d’un cas de nepotisme insòlit en el món civilitzat. Aquestes fundacions donen feina a 100.000 endollats nomenats a dit, el principal treball consisteix precisament en no treballar, amb un cost només en salaris i associats de més de 5.000 milions anuals.

  Alguns casos resulten particularment sagnants. TV3, amb cinc canals i Catalunya Ràdio tenen 2.600 empleats, enfront dels 1.275 de Tele5, que les supera vint vegades en audiència. En l’àmbit audiovisual, Espanya és el país d’Europa amb més televisions públiques amb gran diferència i Catalunya bat tots els rècords. Segons un recent estudi realitzat per Deloitte, cada família catalana paga 250 euros anuals per mantenir-los i ara, en lloc de tancar aquesta ruïna, s’ha aprovat la creació de diverses televisions locals més. Un malbaratament sagnant, amb el qual es podrien evitar totes les retallades a la sanitat, educació i dependència. Directament relacionats amb aquests mitjans per a l’adoctrinament i la propaganda, hi ha també més de cent comissaris polítics per controlar-los a ells i als seus periodistes i així garantir la seva adhesió incondicional a la Generalitat i el Consell Audiovisual de Catalunya, que sembla calcat de les lleis de control de premsa nazis de juny de 1933, igual que la persecució lingüística o la inculpació als no nacionalistes, com als jueus, de tots els seus mals.

  Com Catalunya, la regió més pròspera, culta i oberta d’Espanya des de principis del segle XX-el seu declivi començaria a principis dels 80, directament lligat a la corrupció política massiva i el creixement exponencial de l’administració autonòmica i local, i avui ocupa el quart lloc-terra d’empresaris, industrials i comerciants, s’ha convertit en un embolic de corrupció i malbaratament, amb centenars d’empreses i consorcis inútils creats exclusivament per amagar despesa i col · locar amics-la senyora de Montilla arribaria a acumular 26 sous públics simultàniament – i es veu obligada a sol · licitar el rescat financer, a tancar quiròfans, a deixar sense protecció a les més necessitats i robar als nens més pobres per a seguir mantenint aquest immens espoli?

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s